KeresésJoszo.hu – Szóljunk egy jó szót egymásért!

Adatvédelmi irányelvek

A Moltoperation LTD. (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevélküldés céljából kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 52. Willingsworth Road., Wednesbury, England, WS10 7NJ
Az adatkezelő elérhetősége: [email protected]

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a hírlevélre regisztráló felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott szükséges adatok: Név, Email, Lakhely (város)

Az adatgyűjtés célja: hírlevélküldés

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A Moltoperation Ltd. munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban jelentkezéshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A jelentkezéshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldal a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait az oldal adminisztrátorai további szereplők számára nem adják át.

(Szöveg forrása)

Volna neked is egy jó szavad a világ számára? Küldd el nekünk saját történetedet ide kattintva vagy a [email protected] e-mailcímre!