KeresésJoszo.hu – Szóljunk egy jó szót egymásért!

Amiről nem szeretsz, de KELL beszélni

Nem kell lájkolnod az oldalam, azt se, amit képviselek, de ezt nézd végig! Egészen kivételes nő lehet, aki még arra is merít lelki erőt, hogy egy ilyen videót elkészítsen mások épülésére. Miközben ő maga gyógyíthatatlan rákos.

MIÉRT KELL RÓLA BESZÉLNI? 
Mert 10% esélyed van rá.

Hihetetlen számok: a magyar női népesség átlagos emlőrák-kockázata 8-10 százalék körül van, ami azt jelenti, hogy élete során minden 10-12. nőnél alakul ki a betegség. Ha kétezren lájkolják a videót, ha abból 1000 nő, akkor száz lájkoló!

Az emlőrák kezelése általában annál hatékonyabb, minél korábban ismerik fel a daganatot (!!!). A korai emlőrákok esetén nagyjából 80%-os 5-éves túlélés biztosítható, a betegség ilyenkor tehát már nagyrészt meggyógyítható. A késői stádiumú, áttétes emlőrákok esetében ez az arány mindössze 15% körüli. Ez sem kevés azonban, hiszen az érintettek egy része - a korábbi évtizedekkel ellentétben - ma már sokszor hosszú ideig, jó életminőségben élhet együtt a betegséggel.

Volna neked is egy jó szavad a világ számára? Küldd el nekünk saját történetedet ide kattintva vagy a [email protected] e-mailcímre!