KeresésJoszo.hu – Szóljunk egy jó szót egymásért!

MOST VAN SZÜKSÉG SZERETETRE

Megőrült a világ. Terroristák, katonai puccsok, félkegyelmű politikai vezetők, elborult papok, vér és könnyek mindenhol. Annyira feltorlódott a napokban a világ mocska, hogy hozzá se tudok szólni az egyikhez, már megtörténik a másik.

És ettől mind félni kezdünk. A félelem két dolgot eredményezhet: széthúzást és összetartást. Eredményezheti azt, hogy nem merünk egymás szemébe nézni, hogy mindenkiben terroristát, ellenséget vagy támadót látunk, bezárkózunk lakásainkba és leoltott villany mellett várjuk a vihar elmúlását.

És eredményezheti azt is, hogy feladjuk a csip-csup vitáinkat, összefogunk és megerősödve lépünk tovább. Összebújnak a bárányok, amikor körülöttük ólálkodik a farkas.

Kívánom, hogy találj sok embert most a családodban, a baráti körödben, az utcán és a munkahelyeden, akiből erőt tudsz meríteni és akinek erőt tudsz adni. Most van szükség szeretetre. Love is love.

Volna neked is egy jó szavad a világ számára? Küldd el nekünk saját történetedet ide kattintva vagy a [email protected] e-mailcímre!