Melyik vallásnak van igaza és melyiknek kéne felülkerekedni a többin? Hát ennek. A béke vallásának, amely nem csak a karosszékben üldögélve osztja az észt, hanem megy és cselekszik is. Áldás legyen minden ilyen hívőn!


Muszlim nők egy zsinagógát védelmező élőlánc tagjaiként Norvégiában.(forrás)


Pakisztáni keresztények alkotnak élőláncot az istentiszteletet tartó keresztények védelmében. (forrás)Kairói keresztények a testükkel védelmezik az imádkozó muszlimokat.(forrás)


Ezer muszlim tiltakozik élőlánccal az erőszak ellen egy zsinagógát “a béke körébe vonva” Oslóban. Norvégiában.. (forrás)“Egy nemzet – egy vér!”  – “Sok vallás – egy Isten”- áll táblákon.
Keresztények és muszlimok tiltakoznak közösen a vallási erőszak ellen Lahoreban.
(Forrás)


Egyiptomi muszlimok állnak védősorfalat egy kopt templom előtt, amíg odabent a mise zajlik. (forrás)

Muszlim férfiak állnak körbe egy másik kopt keresztény templomot tradícionális öltözékükben Egyiptomban, hogy megvédjék és támogassák a misére érkezőket a támadásoktól 2013-ban. (forrás)


Pakisztáni keresztények alkotnak élőláncot az istentiszteletet tartó keresztények védelmében. (forrás)


Szintén egyiptomi keresztények alkotnak élőláncot az imádkozó muszlimok körül Egyiptomban. (forrás)


Ortodox zsidók járőr (a Shomrin) Angliában, Londonban, amelynek célja, hogy megvédjék a muszlimokat a vallási támadásoktól. (forrás)

Nem az a vallás, a béke vallása, amely magát annak hirdeti, hanem amelynek gyakorlói békét teremtenek. A “keresztény” kirekesztés és gyűlölet, a szélsőséges iszlám vagy a pusztító cionizmus egyaránt káros a világra és a saját követőire nézve is. És pontosan ezért semmi köze nincsen ahhoz a hithez, amelyet hirdetni szándékozik.